Ladataan sisältöä..

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com
 
Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksen tehtyään tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tuotteen tiedot, tilauksen kokonaishinta, valittu maksu- ja toimitustapa sekä asiakkaan tiedot. Mahdollisista virheellisistä tiedoista pyydetään asiakasta ilmoittamaan asiakaspalveluun (linkki)

Toimitustavat ja -ehdot

Tilatut tuotteet toimitetaan Itella Oyj:n (Posti) välityksellä.
Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti tilausta seuraavan työpäivän aikana ja tilatut tuotteet toimitetaan postin kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluttua tilauksesta. Toimitus tapahtuu joko kirjattuna kirjeenä tai vakuutettuna lähetyksenä, joka toimitetaan Suomeen pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä. Helsingin Pantti ei vastaa postin kulkuun lakon tai muun odottamattoman syyn takia tulleesta viivästyksestä.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus laskettuna tuotteen vastaanottamisesta. Palautukset on tehtävä postitse vakuutettuna lähetyksenä, lähettämällä tuote ja tilausvahvistus osoitteeseen Helsingin Pantti, Helsinginkatu 1, 00500 HELSINKI. Kauppasumma ja palautuksen postimaksut maksetaan asiakkaalle 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palauttamisesta.
Palautettavan tuotteen tulee olla siinä kunnossa kuin se on ollut asiakkaalle toimitettaessa.

Arvonlisävero

Vintage-myymälän tuotteet ovat käytettyjä eivätkä sisällä vähennettävää arvonlisäveroa (ALV 0%) vaan kuuluvat marginaaliveron alaisuuteen.

 

Muut ehdot

Vintage-myymälässä myytävät tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Mikäli Helsingin Pantti ei pysty ylitsepääsemättömän esteen (tuote myyty samanaikaisesti myymälästä, tuotteen vahingoittuminen tms.) vuoksi toimittamaan tilattua tuotetta, on Helsingin Pantilla oikeus purkaa tehty kauppa ja palauttaa kauppasumma ostajalle. Helsingin Pantilla on velvollisuus ilmoittaa em. kaltaisesta tilanteesta asiakkaalle välittömästi siitä tiedon saatuaan.

Palveluntarjoaja

Palveluntarjoajana toimii Helsingin Pantti, y-tunnus 0108663-5