Tilaus- ja toimitusehdot

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay:n verkkopalvelun kautta, ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, eikä ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Pay -palvelusta: https://www.visma.fi/vismapay

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankissasi, osamaksulla tai maksukorteilla (credit/debit).

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 3154 2037 (ma–pe klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksen tehtyään tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tuotteen tiedot, tilauksen kokonaishinta, valittu maksu- ja toimitustapa sekä asiakkaan tiedot. Mahdollisista virheellisistä tiedoista pyydetään asiakasta ilmoittamaan asiakaspalveluun verkkokauppa@helsinginpantti.fi

Toimitustavat ja -ehdot

Tilaaja voi valita toimitustavaksi noudon tuotteen sijaintitoimipisteestä tai toimituksen Postin välityksellä. Postitettavat tilaukset käsitellään pääsääntöisesti tilausta seuraavan työpäivän aikana, ja tilatut tuotteet toimitetaan postin kuljetettavaksi 1­-3 työpäivän kuluttua tilauksesta tilaajan antamaan osoitteeseen. Tilaukset toimitetaan Suomeen toimitusmaksutta, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Helsingin Pantti ei vastaa postin kulkuun lakon tai muun odottamattoman syyn takia tulleesta viivästyksestä.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus laskettuna tuotteen vastaanottamisesta. Palautus tehdään lähetyksen mukana tulevan ohjeen mukaan postitse palautustunnusta käyttäen tai suoraan toimipisteeseen. Kauppasumma maksetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa tuotteen palauttamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla siinä kunnossa kuin se on ollut asiakkaalle toimitettaessa

Arvonlisävero

ALV 0%. Voittomarginaalijärjestelmä – käytetyt tavarat, ei sisällä vähennettävää veroa.

Muut ehdot

Helsingin Pantin verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Mikäli Helsingin Pantti ei pysty ylitsepääsemättömän esteen (tuote myyty samanaikaisesti myymälästä, tuotteen vahingoittuminen tms.) vuoksi toimittamaan tilattua tuotetta, on Helsingin Pantilla oikeus purkaa tehty kauppa ja palauttaa kauppasumma ostajalle. Helsingin Pantilla on velvollisuus ilmoittaa em. kaltaisesta tilanteesta asiakkaalle välittömästi siitä tiedon saatuaan.

Palveluntarjoaja

Palveluntarjoajana toimii Helsingin Pantti, y-tunnus 0108663-5